Miért jó egy digitális marketing ügynökség?

Digitális marketing ügynökség, miért is ne?

Elgondolkodtál már azon, hogy a vállalkozásod sokkal jobban is mehetne, ha csak a céged fő tevékenységeire összpontosítanál és a háttérmunkát egy digitális marketing ügynökségre bíznád? 

Szeretnéd online eszközökkel bővíteni a vállalkozásod? Felvarratnád weboldalad szarkalábait? Szükséged lenne egy új logóra? Indítanál néhány ütős hirdetést, amellyel népszerűsítenéd a brandedet? Találkoztál a SEO, PPC, Google Ads, blogolás, e-mail marketing fogalmával is? Olyan, mintha mind kínaiul lenne? Fogalmad sincs, hogy hogyan fogj hozzá? Ez teljesen normális! Nem kell, hogy profin érts olyan dolgokhoz, ami a napi rutinfeladataidba nem fér bele, ezért találták ki a  digitális marketing ügynökségeket.

A ahogy a világ is folyamatosan fejlődik, változik, úgy bukkannak fel az új trendek, technológiák, fejlesztések. Tavaly még azt sem tudtuk, mi az a TikTok, most pedig a csapból is ez folyik. Folyamatosan változnak az emberek igényei is. Manapság már nem elegendő, hogy legyen egy kis boltod egy forgalmas utcában, az online jelenlét is rendkívül fontos.  Gyakran szoktuk hallani, hogyha nem posztolsz a netre, az olyan, mintha nem is léteznél. “Megosztok, tehát vagyok!” (Klausz M.)

digitális_marketing_ügynökség

Összeszedtünk egy kis listát arról, hogy miért érdemes együtt dolgozni egy digitális marketing ügynökséggel!

1. A házon belüli megoldás macerás

Nincs azzal semmi gond, ha házon belül oldod meg az online marketingedet. Azzal azonban kalkulálnod kell, hogy egy marketinges csapat képzése, finanszírozása és koordinálása nem egy hetes projekt lesz. A marketinges tréningek költségesek, nehéz kiválasztani a megfelelőt. Ezenkívül sok erőforrást és rengeteg időt igénylő munka áll majd előtted. Jól jöhet számodra egy digitális marketing ügynökség, ha ezekkel a dolgokkal nem szeretnél foglalkozni. Egyszerűen csak meg kell osztanod a kitűzött céljaidat egy általad választott ügynökséggel, akik kialakítják számodra a megfelelő stratégiát. Az online marketing minden elemét az ügynökség csapata belsőleg kezeli. Ez a lehetőség felszabadít, így koncentrálhatsz arra, amiben igazán jó vagy, mégpedig a vállalkozásod működtetésére, irányítására.

2. Megfizethető lehetőség

Amikor egy cégvezető elgondolkodik azon, hogy alkalmazzon-e digitális marketing ügynökséget, akkor gyakran összehasonlítja az ügynökség költségeit a házon belüli megoldással. Te is meglepődsz majd, amikor megtudod, hogy egy ügynökség idővel sokkal gazdaságosabb megoldás a számodra, hiszen megspórolhatod a foglalkoztatott munkavállalók visszatérő költségeit, például az ellátásokat, az egészségügyi költségeket és a fizetéseket. A kampányok futtatásához szükséges eszközök egy része borsos egyszeri fizetéssel vagy előfizetéssel is járhat. A digitális marketingeszközök költségesek, egy professzionális digitális marketing ügynökség már jól fel van szerelve a megfelelő kellékekkel és technológiákkal, így neked már nem kell megvásárolnod ezeket.

3. Ne félj az új ötletektől!

A digitális marketinggel kapcsolatban fontos azt a tényt elfogadni, hogy ami működik az egyik cégnél, az nem biztos, hogy a másiknál is be fog majd válni. Lehet, hogy lesz olyan kampány, ami nem a várt eredményeket fogja hozni, míg mások nagyon hasznosak lesznek számodra. Egy jó digitális marketing ügynökség remek ötleteket ad arról, hogy milyen technikák fognak eredményt hozni. Új perspektívát nyújtanak számodra. Ami a közösségi média marketingjét illeti, egy digitális marketing ügynökség segít megtudni, hogy a célközönséged hol érhető el leginkább. Meg tudják határozni, hogy mely tartalmak vonzzák a legjobban őket,  mindig a megfelelő köntösbe bújtatva. Ez nagyban elősegíti a közösségi média kampányaid egyszerűsítését is.

4. Folyamat és stratégiai orientáció

Még mindig nem kaptad meg a választ arra, hogy miért kellene digitális marketing ügynökséget alkalmaznod? Ezek a vállalatok folyamatosan követik az online kampányok sikeres létrehozásának módszertanát, a folyamatok fejlesztésére összpontosítanak és mindig az ügyfél igényeire koncentrálnak. A házon belüli marketingszakemberek nem tudják megoldani ezt a marketing feladatot a legjobb digitális marketing ügynökség segítsége nélkül. Ugyanis mindig tisztában kell lenni olyan marketing trendekkel, amelyek működnek vagy nem működnek a digitális marketing világában. A digitális marketing megoldásokat kínáló vállalatok nagyon jól tudják, milyen stratégiát kell alkalmazni, hogyan lehet eredményt elérni a kampányokhoz.

Minden vállalkozás számára komoly mérlegelést igényel a megfelelő digitális marketing ügynökség kiválasztása. Ne kapkodd el a döntést! Válaszd a számodra legideálisabbat!

Válassz minket! Válaszd a DNA-t! „No more bullshit!”

Lépj velünk kapcsolatba most!

Nincs TÖBB
FÉLREbeszélés

BESZÉLGESSÜNK!

+36 20 420 0306
hello@dna.hu

VAGY NÉZZ SZÉT EGYÉB FELÜLETEINKEN

Ha már van víziód, kellenek az eszközök!

KÉRJ AJÁNLATOT
Digital Network Agency - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram