A Google legyen veled!

Potenciális új partnereid most is a böngészőben keresik a megoldást a problémáikra. Mit gondolsz, téged találnak meg előbb vagy a konkurenciád? Legyél te is a dobogón! 

A Google Ads a Google által kifejlesztett online hirdetési felület, ahol a hirdetők rövid hirdetések, szolgáltatási kínálatok, terméklisták vagy videók internetes felhasználók számára történő megjelenítésére ajánlatot tehetnek. 

A Google hirdetéseket helyezhet el a keresőmotorok eredményeiben, mobilalkalmazásokban és videókban. A szolgáltatásokat “pay-per-click” (PPC) kattintás alapú árképzési modell szerint kínálják.

2019-ben napi 5,5 milliárd keresés futott le a Google-n keresztül.

Potenciális új partnereid most is a böngészőben keresik a megoldást a problémáikra. Mit gondolsz, téged találnak meg előbb vagy a konkurenciád? Legyél te is a dobogón! Ehhez nincs másra szükséged, mint egy gondosan megtervezett Google Ads kampányra.

De mi is az a Google Ads kampány?

A Google Ads kampány egy Google Ads fiókban található hirdetési kampány, mely rendszerint több hirdetéscsoportból áll. Minden hirdetéscsoport különböző hirdetésszövegeket jelenít meg, attól függően, hogy milyen típusú kulcsszót ír be a felhasználó a Google keresőmotorjába. Például, a társasjátékot és kirakót is árusító játékbolt dönthet úgy, hogy termékeihez különféle hirdetési kampányokat szervez.

Célozd meg a megfelelő látogatókat, a megfelelő kulcsszavakkal!

Az Google Ads kampány létrehozása után sokan azt gondolják, hogy nyugodtan hátradőlhetnek, és várják, hogy a látogatók rákattintsanak a hirdetéseikre. 

A PPC és a SEO folyamatos, iteratív folyamatok, amelyek állandó figyelmet igényelnek az alábbi területeken:

  • Kulcsszókutatás
  • Kulcsszavak csoportosítása
  • A hatástalan kulcsszavak kiszűrése
  • Kulcsszóadatok elemzése

Meg kell győződni arról, hogy az általad létrehozott hirdetések a megfelelő embereknek jelennek meg, és persze, hogy nem fizetsz-e túl sokat azokért a kulcsszavakért, amelyek nem hoznak számodra hasznot.

A DNA megtalálja neked a legértékesebb Google Ads kulcsszavakat, amelyek használatával a látogatók valóban rátalálnak majd a weboldaladra!

Ivett Szabó

Nincs TÖBB
FÉLREbeszélés

BESZÉLGESSÜNK!

+36 20 420 0306
hello@dna.hu

VAGY NÉZZ SZÉT EGYÉB FELÜLETEINKEN

Ha már van víziód, kellenek az eszközök!

KÉRJ AJÁNLATOT
Digital Network Agency - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram